Ευχαριστήρια επιστολή από τον Δήμαρχο Χάλκης

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Δήμαρχο Χάλκης

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Δήμαρχο Χάλκης

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Υψηλάντης, έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από τον Δήμαρχο Χάλκης, κ. Ευάγγελο Γ. Φραγκάκη, για  την άμεση και ουσιαστική συμβολή του στην υλοποίηση του Φεστιβάλ Δωδεκανήσου «ΜουσιΚώς».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δήμαρχος ανέφερε στην επιστολή του:

«Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άμεση και ουσιαστική συμβολή της Βουλής των Ελλήνων στην υλοποίηση του Φεστιβάλ Δωδεκανήσου “ΜουσιΚώς”. Η από μέρους σας οικονομική στήριξη στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών έδωσε τη δυνατότητα στο μουσικό σύνολο της Ορχήστρας που μετείχε στο 3ο Μουσικό Φεστιβάλ Δωδεκανήσου “ΜουσιΚώς”, να βρεθεί κοντά μας και σε δεκαπέντε εξέχοντες μουσικούς να προσφέρουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας στο κοινό και τις πολύτιμες γνώσεις τους στα παιδιά του σχολείου μας. Σημειώνουμε ότι όλοι οι μουσικοί συναίνεσαν με χαρά στην προβολή της συναυλίας μέσω live stream για την ελληνική ομογένεια, που δεν μπορούσε να είναι μαζί μας.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε να στηρίζετε και στο μέλλον την εξαιρετική αυτή προσπάθεια, η οποία φέρνει την μουσική στα τόσο απομακρυσμένα νησιά μας (ιδίως στα μικρά εξ αυτών όπως έγινε φέτος σε εμάς, στη Νίσυρο και στο Καστελόριζο) και να έχουμε έτσι κι εμείς την ευκαιρία να δούμε, να ακούσουμε και να απολαύσουμε από κοντά, πολιτιστικά δρώμενα τόσο υψηλού επιπέδου.»

Close